Privacyverklaring

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

 

Wienen accountants en adviseurs kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Wienen accountants en adviseurs, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Wienen accountants en adviseurs verstrekt. Wienen accountants en adviseurs kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

Waarom Wienen accountants en adviseurs gegevens nodig heeft

 

Wienen accountants en adviseurs verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Wienen accountants en adviseurs uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit administratieve en fiscale dienstverlening.

 

Hoe lang Wienen accountants en adviseurs gegevens bewaart

 

Wienen accountants en adviseurs bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

Delen met anderen

 

Wienen accountants en adviseurs verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen  websitebezoek

 

Op de website van Wienen accountants en adviseurs worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wienen accountants en adviseurs gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

 

Wienen accountants en adviseurs maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het privacybeleid van Google. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Wienen accountants en adviseurs te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

 

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wienen accountants en adviseurs heeft hier geen invloed op.

 

Wienen accountants en adviseurs heeft Google geen toestemming gegeven om via Wienen accountants en adviseurs verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@wienenaccountants.nl. Wienen accountants en adviseurs zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiligen

 

Wienen accountants en adviseurs neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Wienen accountants en adviseurs maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Wienen accountants en adviseurs verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Wienen accountants en adviseurs op via info@wienenaccountants.nl. Www.wienenaccountants.nl is een website van  Wienen accountants en adviseurs . Wienen accountants en adviseurs is als volgt te bereiken:

 

Kerkenbos 10-20 c/d 6

546 BA Nijmegen

 

Postbus 38291,

6503 AG Nijmegen

 

Telefoon: 024 - 32 32 333

E-mailadres: info@wienenaccountants.nl

 

KvK-nummer: 09161077

 Wienen accountants en adviseursKerkenbos 10-20 c/d6546 BA NijmegenTelefoon 024 323 23 33Fax 024 388 81 88

COPYRIGHT © 2022 WIENEN ACCOUNTANTS EN ADVISEURS  |  PRIVACYVERKLARING  |  WEBDESIGN: MARC VERBURG

 Wienen accountants en adviseursKerkenbos 10-20 c/dFax