Advisering en begeleiding bij bedrijfsoverdrachten en –overnames

Regelmatig zijn wij voor bestaande klanten op zoek naar opvolging of kandidaten die zich in willen kopen in een bestaande onderneming.

 

Tevens bevinden zich binnen ons klantenbestand ondernemers die openstaan voor overname van ondernemingen die opvolgingsproblemen hebben. Met name sociale ondernemingen die opvolging zoeken kunnen zich bij ons melden.

 

Wij adviseren bij overdrachten:

  • binnen familie;
  • naar werknemer;
  • naar derden.

Actueel aanbod

PSYCHOLOGENPRAKTIJK TER OVERNAME

 

Gezocht wordt een GZ-psycholoog (BIG), bij voorkeur tevens Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog (BIG), die zowel geëquipeerd is voor de lichtere, klachtgerichte problematiek, als voor de langer durende complexe problematiek van individuele cliënten en systemen (partners en gezinnen).

 

De praktijk is opgestart medio 2002 en staat als eenmanszaak geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. De praktijk is gevestigd in Noord Oost Brabant. In de loop van de jaren is goed contact opgebouwd met een ruime kring van vaste verwijzers (huisartsen) in zowel de plaats van vestiging, omliggende plaatsen en de wijdere regio.

 

De praktijk kenmerkt zich door een professionele en laagdrempelige (gemoedelijke) aanpak en richt zich op een cliëntpopulatie van 18 jaar en ouder. Uitbreiding van de cliëntpopulatie naar kinderen en jeugd is in beginsel mogelijk.

 

De praktijk voldoet aan de eisen van een moderne praktijkvoering. De praktijk heeft een netwerk van intercollegiale contacten, en is diverse malen gevisiteerd en goedgekeurd door de LVVP.

 

De praktijk beschikt over contracten met de meeste verzekeraars en is financieel gezond.

 

De praktijk is een solo-praktijk, thans (vrijwillig) met een bezetting van ongeveer 32 uur per week na een jarenlange fulltime bezetting. Gelet op de aanmeldingsaantallen c.q. aanhoudende wachtlijst kan de praktijk weer uitgebreid worden naar een full-timepraktijkvoering c.q. een praktijk voor 2 of meer parttimers.

 

De praktijk is gevestigd in een vrijstaand huurpand, dat ruimte biedt aan een royale spreekkamer met afgescheiden keukenblok, een wachtruimte, wc en een archiefruimte. Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig bij het pand. De verhuurder is bereid om een nieuw huurcontract met passende voorwaarden af te sluiten.

 

Bij de overname van de praktijk worden afspraken gemaakt over een overgangsfase. Desgewenst wordt tot de datum van overdracht ondersteuning geboden in de praktijkvoering.

 

In verband met de aanhoudende wachtlijst kan de praktijkopvolger met ingang van maart 2021 voor 2 -3 dagen per week van start. Ten behoeve van de continuïteit van de praktijkvoering zal de praktijkopvolger c.q. zullen de praktijkopvolgers als zodanig geïntroduceerd worden bij de kring van verwijzers en collegae. Overname van de praktijk(-inrichting) is mogelijk tegen een in overleg te bepalen redelijke vergoeding.

 

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Richard Wienen AA (rafwienen@wienenaccountants.nl).

 Wienen accountants en adviseursKerkenbos 10-20 c/d6546 BA NijmegenTelefoon 024 323 23 33Fax 024 388 81 88

COPYRIGHT © 2020 WIENEN ACCOUNTANTS EN ADVISEURS  |  PRIVACYVERKLARING  |  WEBDESIGN: MARC VERBURG

 Wienen accountants en adviseursKerkenbos 10-20 c/dFax